Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Wij helpen ondernemers

Fiscuraat helpt ondernemers fiscale en financiële vraagstukken op te lossen. Zowel zakelijk, als privé. We gaan voor ondernemers aan de slag alsof hun bedrijf en vermogen van ons zijn. Zonder hierbij zijn wensen uit het oog te verliezen. Deze betrokkenheid is kenmerkend voor ons team. Het maakt dat we elke dag net dat ene stapje extra zetten en de resultaten de verwachtingen overtreffen.

Allround belastingadvies

Fiscuraat in een allround belastingadvieskantoor. Onze historie gaat terug naar 1994 als we afsplitsen van een van de Big Four-kantoren. Sinds 2005 is ons kantoor gehuisvest in Vught. In hetzelfde pand als De Jong Accountants en Adviseurs en De Zaak Vught, met daardoor korte lijntjes naar elkaars dienstverlening en expertises.

Snel de beste oplossing bieden

Onze medewerkers hebben een brede fiscale en financiële achtergrond. Wij zijn hierdoor in staat een kwestie in al zijn aspecten te doorgronden en hier snel de beste oplossing voor te bieden. Dit alles tegen een eerlijke prijs. Bij ons staat helder en praktisch advies altijd voorop. Of het nu nationale of internationale vraagstukken betreft.

Samen kom je verder

Als dit alles je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om onze vacatures te bekijken. Twijfel je of je voldoende kennis en ervaring in huis hebt? Weet dan dat we onze medewerkers alle mogelijkheden bieden om zichzelf verder te ontwikkelen. Alleen ga je wellicht sneller, samen kom je verder!

Benieuwd naar je toekomstige collega's?

Wat zeggen onze mensen zelf

‘Wij als Fiscuraat willen elk talent van jou gebruiken om zo het beste fiscale resultaat te behalen voor onze klanten. Dus wees vooral kritisch vanuit jouw denkwijze en overtuiging. Dat maakt Fiscuraat vernieuwend. En dat is precies wat ons allen bindt.’