Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Het resultaat telt

Bij De Jong Accountants en Adviseurs maken we van ondernemers betere ondernemers. Dat komt doordat we bij alles wat we doen bezig zijn om onze klanten vooruit te helpen. We denken mee in groei en optimalisatie van het rendement. Het resultaat telt. Een prettige werkrelatie, waarin veiligheid, vertrouwen en respect voorop staan; dat is waar wij voor staan.

Persoonlijke groei

Wie ondernemers wil laten groeien, zal zichzelf ook moeten blijven ontwikkelen. Alleen dan kun je voorop blijven lopen in een dynamische markt. Onze focus op persoonlijke groei zal je zeker opvallen als je op kantoor binnenkomt. Wij volgen continu nieuwe ontwikkelingen en trends en beoordelen of deze relevant zijn voor ons kantoor, onze medewerkers en klanten. Wij stimuleren en verwachten van onze medewerkers ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Praktisch betekent dit dat we seminars, workshops en trainingen volgen. We kijken verder naar (buitenlandse) ontwikkelingen en investeren in nieuwe systemen, kennis en kunde van onze mensen.

Een toonbeeld van innovatie

Ons kantoor won eind 2017 de Exact Cloud Award. Een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan innovatieve accountants- en administratiekantoren. De jury noemde ons het toonbeeld van innovatief samenwerken met klanten. “Klanten en de eigen medewerkers krijgen – gevraagd en ongevraagd – relevante signaleringen. De zes klantbeloften zijn helder en gelden voor iedere klant. De Jong Accountants en Adviseurs gebruikt actief het netwerk, het creëert zelfs een community door flexwerkplekken in het eigen kantoor aan te bieden.” Tot op de dag van vandaag staan deze doelstellingen voor ons voorop.

Benieuwd naar je toekomstige collega's?

Wat zeggen onze mensen zelf

‘Ik werk al ruim 10 jaar met ontzettend veel plezier bij De Jong Accountants en Adviseurs in Vught. Het is een kantoor dat me op het lijf geschreven is. Dat komt vooral door de kwalitatief hoogstaande dienstverlening en de creativiteit die wij daarbij gebruiken. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen klantenportefeuille en ik spreek mijn klanten minimaal 4x per jaar. Dit geeft een dusdanige band met mijn klanten, dat het eigenlijk niet meer als ‘werken’ voelt als ik ze spreek. Samen met een fantastisch team werk ik aan een accountantskantoor voor de toekomst waarin de waarden ‘vernieuwend en plezier’ centraal staan.’